Etusivu >> Uutinen

Etusivulle Yhteystiedot JalkapallojaosEdustusNaiset Juniorit Yleistä Turnaukset
Uutinen - Jättitalkoot Peimari-Areenalla

Tekonurmi tömisi ja hiekka pöllysi kun talkooporukka pisti tuulemaan Peimari-Areenalla 12.1.2014. Sunnuntaiaamuna hallille kokoontui yli 70-henkinen talkooporukka rakentamaan urakalla monitoimihallin tekonurmikenttää. Mukana töissä oli Peimari Unitedin ja Sauvon Urheilijoiden jalkapalloväkeä, suuri joukko junioripelaajien vanhempia sekä pelaajia molempien seurojen edustusjoukkueista ja Peimari Unitedin B-junioreista.

Ennen talkoita hanke oli edennyt siihen vaiheeseen, että halli oli saatu säänpitäväksi ja jalkapallokentän nurmimatto oli asennettu, mutta ennen kentän käyttöönottoa nurmikentän nukka oli vielä harjattava pystyyn ja levitettävä ”ruohonjuuritasolle” ensin kerros kvartsihiekkaa ja sitten kumirouhetta, joka oli taas harjattava mahdollisimman tasaisesti nurminukan väleihin. Tämä työ tehtiin puhtaasti käsityönä, ja siksi mahdollisimman moni käsipari olikin hommassa tarpeen.

Työ oli raskasta ja pölyistä, mutta porukalla tehden hommat etenivät joutuisasti. Erityisesti nurminukan harominen pystyyn käsipelillä oli raskasta puuhaa, ja monilla varmaankin selkää ja käsivarsia särki seuraavana päivänä. Oli hienoa, että saimme näin paljon talkooporukkaa mukaan! Tämä oli iso harppaus eteenpäin, ja työ eteni yhdessä päivässä paljon enemmän kuin hankkeen vetäjät olivat uskaltaneet toivoakaan. Kentän viimeistely vaatii kuitenkin vielä työtä, jotta pinta saadaan pelikäyttöön riittävän tasaiseksi. Tämä viimeistely pyritään nyt suorittamaan mahdollisimman pian.

Suuret kiitokset kaikille mukana olleille!  Etusivu >> Uutinen