Etusivu >> Uutinen

Etusivulle Yhteystiedot JalkapallojaosEdustusNaiset Juniorit Yleistä Turnaukset
Uutinen - P-97 Voittoon viimeisessä ottelussaan!

Lauantaina oli tullut aika AC Sauvon P-97 poikien historian viimeisen ottelun, Paimion nappulaliigasta vuonna 2005 taival alkoi, poikien ollessa polvenkorkuisia. Viime viikolla joukkue oli pelannut erinomaisesti sarjakärki MynPaa vastaan, häviten katkerasti viimeisen minuutin maalilla. Joten itseluottamus ja taistelutahto oli huipussaan, tässä pelissä ei ollut muuta mahdollisuutta, kuin voitto! Vastaan asettui tuttu taistelukumppani Loimaan Palloseura, jota vastaan oli aina ollut tiukkoja ja hyviä otteluita.
Ottelun tärkeys heijastui pienenä hermoiluna ottelun alussa, mutta mitä pidemmälle edettiin, sen paremmin alkoi sauvolaiset pelamaan. Ottelun avausmaali nähtiin 16. minuutilla, kun Ville Valtamon kaukolaukaus yllätti LoPS maalivahdin. Maalin jälkeen kotijoukkueen peli aukesi ja tilanteita alkoi syntymään liukuhihnalta. Mutta maaleja ei saatu tehtyä enempää ensinmäisellä puoliajalla.
Toinen puoliaika alkoi myös Sauvon hallinnalla LoPSin iskiessä vastahyökkäyksillä. 46. minuutilla Konsta Suominen rynni väkisin läpiajoon ja runnoi pallon varmasti maaliin, tämän jälkeen voittajasta ei ollut epäselvyyttä. LoPSilla oli muutama vaarallinen tilanne, jotka Sauvon puolustus hoiti tyylikkäästi maalivahti Touko Kankaanrannan johdolla. Pääasiassa toinenkin puoliaika oli Sauvon hallintaa. Viimeisillä minuuteilla sauvolaisilla oli vielä pari paikkaa lisämaaleihin, mutta maaleja ei enää nähty. Pelikellon näyttäessä 60. minuuttia tuomari vihelsi pilliin ja sauvolaisjuhlat alkoivat!
Viimeisessä ottelussa jokainen pelaaja pelasi loistavasti: "Toke" maalissa oli ohittamaton, Eemilin, Eetun ja Sakun puolustus ei antanut mahdollisuuksia loimaalaisille, keskikentän kuninkaita olivat Konsta, Niko, "Matsu" ja Tuomas S, Kärjessä tuhoja tekivät Ville ja Tuomas E.

Ottelun jälkeen haastattelualueella riitti tungosta, ensinmäisenä vuorossa oli ottelussa kapteenina toiminut Eemil Söderberg: "Kunnonajoitus oli kohdallaan, tärkeä ottelu, hyvä taistelu ja ansaittu voitto!"
Matias Ernvallin mietteet: "Kaikkeni annoin, nyt väsyttää, hyvin pelattiin"
Tuomas Eironen laukoi seuraavaa: "Hyvä peli, Loimaan maalivahti ratkaisi pelin, voittoon on hyvä päättää joukkue"
Valmentaja Terho Eironen kommentoi ottelua seuraavasti:
"Olin luottavainen siihen, että pojat hanskaa ottelun kotiin. Viime viikon MynPa-peli näytti suuntaa siihen, että omalla pelillä kuritamme ketä tahansa vastustajaa. Kauden ja joukkueen päätös tarjosi hienoa jalkapalloa myös uskollisimmille faneille. Kiitos pojat, vanhemmat ja kaikki muutkin mukana olleet. Erityiskiitos vastuuvalmentaja Juha Suomelle! Pelaajille onnea ja menestystä tulevissa haasteissa, pelejä tulen aina seuraamaan kun vaan mahdollista."
Vastuuvalmentaja Juha Suomi kommentoi näin: "Kun pelataan niinkuin osataan homma toimii aina! Kiitos pojat, kiitos Terho, Kiitos mageriosaston Sari ja Leila, kiitos vanhemmille, kiitos joukkueen toiminnassa vuosien saatossa mukana olleille ihmisille!"


AC Sauvo P-97 kiittää ja kumartaa!
  Etusivu >> Uutinen