Etusivu >> Uutinen

Etusivulle Yhteystiedot JalkapallojaosEdustusNaiset Juniorit Yleistä Turnaukset
Uutinen - P-97:n kevätkausi päättyi MynPa tappioon

AC Sauvon kevään viimeinen ottelu MynPaa vastaan alkoi erittäin huonosti kotijoukkueen kannalta, kun jo neljän minuutin pelin jälkeen mynämäkeläiset siirtyivät 1-0 johtoon Niko Lindmanin maalilla. Sauvon pojat olivat täysin vastaantulijoita ottelun alussa ja MynPa loi lukuisia maalipaikkoja ja toinen maali olikin vain ajan kysymys. 17 minuuttia oli pelattu, kun Niko Lindman teki jo toisen maalinsa. Vähitellen Sauvo sai pelistä kiinni ja alkoi pelata erinomaisesti, 20 minuuttia oli pelattu, kun Ville Valtamo antoi loistosyötön vahvan ottelun pelanneelle Eetu Ahtolalle, joka tälläsi pallon varmasti maaliin. Sauvo sai hengen päälle ja tekikin tasoituksen 28 minuutilla, kun Eetu Ahtola vapautti Konsta Suomisen läpiajoon, eikä Konsta erehtynyt. Mutta puoliajan lopussa vierasjoukkueen Harri Suominen pääsi pistämään pallon tyhjään maaliin, Sauvon maalivahdin Touko Kankaanrannan epäonnisen vapaapotkun jälkeen. Ensinmäinen puoliaika siis MynPalle 3-2.
Toisen puoliajan alussa sauvolaiset olivat täysin unessa ja mynämäkeläiset pääsivät iskemään neljä maalia kahdeksassa minuutissa maalintekijöinä Harri Suominen kahdesti, Niko Lindman kertalleen ja yhden pallon sauvolaiset pistivät omiin. Loppu ottelusta oli vain pelailua, molemmat joukkueet loivat muutaman vaarallisen maalipaikan, mutta maaleja ei enää nähty.
AC Sauvo voitti kevätkaudella yhden ottelun ja pelasi yhden ottelun tasan ja hävisi viisi ottelua. Tuttuun tapaan ongelmia oli maalinteossa, hyvistäkin paikoista palloa ei tahdottu saada maaliin ja tappiotilanteissa päät painuivat turhan helposti. Kevätkauden hahmo oli ehdottomasti loistavia otteita maalissa esittänyt Touko Kankaanranta. Joka pelissä "Toke" esitti useita paraatipelastuksia.
Pelit jatkuvat jälleen syksyllä, kovia pelejä jälleen tiedossa, mutta nyt hyvää kesää kaikille!!

  Etusivu >> Uutinen