Etusivu >> Uutinen

Etusivulle Yhteystiedot JalkapallojaosEdustusNaiset Juniorit Yleistä Turnaukset
Uutinen - OP-jalkapalloturnaus 9.2.2013

Sauvon Urheilijat järjesti lauantaina 9.2.2013 OP-jalkapalloturnauksen joka kokosi Sauvolaiset v 2002-2007 syntyneet jalkapallosta kiinnostuneet tytöt ja pojat Sauvon yläkoulun liikuntasaliin.

Innokkaita pelaajia saapui paikalle n.40 ja Sauvon Urheilijoiden jalkapallojaoston puheenjohtajan Olli-Pekka Dahlin ohjeistuksen jälkeen päästettiin kentille pienemmät v 2005-2007 syntyneet jotka nimesivät joukkueensa Mopojengiksi, Kotkiksi, Voittamattomiksi ja AC Sauvoksi. Noin tunnin iloisen palloilun päätteeksi kaikki väsyneet pelaajatytöt ja pojat palkittiin. Seuraavaksi salin otti haltuunsa hieman kokeneempi joukko eli v 2002-2004 syntyneet tytöt ja pojat ja joukkueiden nimistäkin FC Barcelona, AC Sauvo punainen ja AC Sauvo vihreät voi tehdä johtopäätöksen, etteivät pelaajat olleet ensimmäistä kertaa pallon kimpussa.Pelisysteeminä oli non stop peli missä eniten maaleja tehnyt joukkue voittaa, mutta maalin "päästänyt" joukkue menee aina vaihtoon ja näin jatkettiin noin puolitoista tuntia välillä pieniä taukoja pitäen.

Lopulta joukkueet osoittautuivat niin tasaisiksi, että lopullinen ratkaisu haettiin rankkarikisasta, jossa AC Sauvo vihreät vei voiton.

Päivän päätteeksi nämäkin pelaajat saivat Osuuspankin lahjoittamat palkinnot. Ohessa muutamia kuvia hienosta jalkapallo päivästä, lisäksi kuvia voi tiedustella Jarmo Anttalaiselta ja Pirita Huuhkalta joiden yhteystiedot löytyy SU n sivuilta.


  Etusivu >> Uutinen