Etusivu >> Uutinen

Etusivulle Yhteystiedot JalkapallojaosEdustusNaiset Juniorit Yleistä Turnaukset
Uutinen - AC Sauvo 2 tappioputki sai jatkoa paikallispelissä

Paimion Soikalla oli kertynyt sunnuntaipäivällä mukavasti yleisöä, kun Peimari United ja AC Sauvo 2 iskivät yhteen toisen kerran tällä kaudella. Kevään ottelussa Sauvo oli yllättäen vienyt pisteet Peimarilta, joten ennakkoasetelmat olivat kutkuttavat, Peimarin vielä taistellessa noususta vitosdivariin.
Sauvo lähti tuttuun tapaan peliin tiivisti puolustaen, peimarilaisten pitäessä palloa .Ensinmäinen puoliaika sujui rauhallisissa merkeissä, kun peimarilaiset eivät prässänneet ollenkaan. Kummallakaan joukkueella ei juuri maalipaikkoja ollut. Ainoiksi tilastomerkinnöiksi jäivät Sauvon Ossi Kankareen ja Peimarin Eero Vornasen varoitukset. AC Sauvo koki pahan kolauksen, kun kolhun olkapäähänsä saanut maalivahti Jonne Haavisto joutui jättämään pelikentän puoliajalla. Sauvo vaihtoi maaliin Ossi Kankareen.
Heti toisen puoliajan alussa kotijoukkue lisäsi vauhtia ja rupesi prässämään ylhäältä, ja tämä toi tulosta heti, Nico Salmiosalo tykitti pallon maaliin, kun oli pelattu minuutti toista puoliaikaa. Ote siirtyi peimarilaisille Sauvon puolustaessa tiiviisti. Sauvon taktiikka oli yksinkertainen pitkä päätyyn ja "Ansu" perään. Yllättäen tämä taktiikka toi tuloksen 57. minuutilla Teemu Anttila tuikkasi pallon maaliin pitkästä pallosta peimarin puolustajien sekoillessa. Mutta iloa ei kauan kestänyt 65. minuutilla Patrk Dahl tälläsi paristakymmenestä metristä pallon maaliin.Peli jatkui vahvasti Peimarin hallitessa ja AC Sauvon yrittäessä vastaiskuja lähinnä pitkällä pallolla. Ottelun ratkaisu nähtiin 82. miinutilla, kun Aleksi Lahtovaara ampui pallon maaliin rankkarialueen läheisyydestä. Loppu olikin pelailua Lahtovaaran tehdessä vielä 88. minuutilla loppunumeroiksi 4-1.
Pelin jälkeen AC Sauvon pelaajavalmentaja Juha Suomi ei ollut oikein juttu tuulella, mutta muutama sana sentään irtosi: " Harvemmin näissä peleissä huonompi joukkue voittaa, oltiin selkeästi huonompia, aika rajusti silti v*****aa."

  Etusivu >> Uutinen