Etusivu >> Uutinen

Etusivulle Yhteystiedot JalkapallojaosEdustusNaiset Juniorit Yleistä Turnaukset
Uutinen - XXVIII KULTANUMMITURNAUS 13-15.4.2012

AC Sauvon P03-joukkue osallistui varsin menestyksekkäästi Kultanummiturnaukseen 14-15.4.2012. Sarjassa F-09 divari pelaattiin Kultanummen hiekkakentällä Kaarinassa.Peliaika oli 2x15min ja pelisysteemi 5v5. AC Sauvon joukkueessa pelasi viikonlopun peleissä yhteensä 15 poikaa (joukkueessa 16). Ensimmäistä kertaa joukkue jaettiin näennäisesti kahteen porukkaan jotta kaikille taattiin ns. puolenpelintakuu (PPT) pelaamissaan peleissä. Artturi A., Artturi L. ja Paddy pelasivat kaikissa peleissä.

Ensimmäinen turnauspäivä

Lauantain kokoonpano: Artturi A. (c), Artturi L., Paddy, Joonas, Juuso, Niilo, Ossi Atte ja Jarno. Artturi A. ja Joonas pelasivat puoliksi maalissa. Ensimmäinen peli lauantaina klo 10.30, vastassa Ihalan Karhut (vihreät), ilma kylmä ja tunnelma kuuma. Taktiikkana hyvä maalivahtipeli ja vastustajan pelitilan minimointi, aina kun vastustaja sai pallon niin yksi(lähin) pelaaja herhiläisenä päälle ja toinen varmistamaan mahdollinen harhautus/syöttö. Pojat sai juosta paljon, koska aina kun vastustajan maalivahti sai pallon piti laskeutua puoleen kenttään, mutta hyvin pojat jaksoivat ja taktiikka puri erinomaisesti.
Ottelun lopputulos AC Sauvolle 7-2, Maalintekijöinä Artturi A. (2), Artturi L. (2), Ossi (2) ja Paddy (1). Pelinohjaaja palkitsi Artturi A:n vihreällä kortilla, pelin jälkeen.

Toinen peli klo 13.50 vastassa Åbo United -03
AC Sauvo pelasi vielä paremmin ja tarkemmin kuin ensimmäisen pelinsä. Molemmat maalivahdit pitivät nollan ja pelitaktiikka piti hyvin ja puri vastustajaan. Maalintekijöinä Joonas (2), Atte ja Artturi A, lopputulos siis 4-0 sauvolle.

Tämän voiton jälkeen pidettiin hyvin ansaittu ruokatauko kukin omalla tahollaan, Suurin osa päivän joukkueesta kävi lounastamassa Auranlaakson ABC:n Hesellä. Ruokailun jälkeen oli vielä yksi peli jäljellä klo 17.40 ja vastaan asettui silloin
FC RP (valkoinen) Ruskolta. Peli näytti menevän samoja linjoja kuin päivän kaksi aikaisempaakin, vastustaja pidettiin kurissa ja heidän pelitilansa saatiin minimoitua, Joonas teki 2 maalia ja Paddy ja Artturi L. maalin mieheen ja AC Sauvo johti jo turvallisen tuntuisesti 4-0, mutta pelithän tiettävästi pitää pelata loppuun asti. Sauvon pojille iski varmaan se kuuluisa hyvän olon tunne ja luultiin, että homma on hoidossa,mutta Ruskon pojat olivat eri mieltä ja nousivat lopussa vielä tasoihin,osin oman kovan yrityksen kautta ja osin vähän Sauvon poikien avittamana, pelin lopputulos siis tasapeli 4-4.
Ensimmäinen turnauspäivä oli pulkassa ja tuloksena 2 voittoa ja yksi tasapeli siis todella hyvä saldo päivälle.

Toinen turnauspäivä

Toinen turnauspäivä oli ensimmäistä selvästi aurinkoisempi ja kesäisempi ja joukkueen fiilikset olivat korkealla koska ensimmäinen päivä oli mennyt todella hienosti. Toisen päivän joukkueella Artturi A.(c), Artturi L., Paddy, Aapo, Aatu, Eemeli, Konsta , Joona ja Petteri oli paineita, jotta pelit menisivät yhtä hyvin kuin ensimmäisen päivän joukkueella. Aapo ja Eemeli olivat päivän maalivahdit.

Sunnuntaina ensimmäinen vastustaja oli Kupittaa -03, tähän joukkueeseen liittyi nostalgiaa siten, että AC Sauvon valmentaja oli aloittanut jalkapallo"uransa" kyseisessä joukkueessa 1960- luvulla. AC Sauvon peli tuntui jälleen kulkevan yhtä hyvin kuin ensimmäisen päivän peleissä, pelitaktiikkana sama tila vastustajalta pois ja palloja sinne kupittaan maalille.
Taktiikka toimi hienosti, lopputuloksena hieno 5-2 voitto. AC Sauvon maaleista vastasivat Artturi A. (3) ja Eemeli (2).

Hienon voiton jälkeen oli taas hyvin ansaittu HESE- lounastauko, jonka jälkeen olisi vielä yksi peli jäljellä. Kultanummiturnauksen viimeinen pelimme alkoi klo 16.00 ja täytyy mainita, että turnauksen aikataulu piti kyllä hienosti.
Viimeisessä pelissä oli vastassa AC MaPa Maariasta/Paattisilta. Peli oli todella tasainen, mutta Sauvon pojat onnistuivat maalinteossa paremmin ja maalithan ne peleissä ratkaisevat. Loppuluvut sauvolle 4-2 ja maaleista vastasivat Paddy kahdesti ja Artturi A. ja Aapo kerran.

Kultanummiturnauksen tsemppariksi valmennus valitsi Joonaksen ja Konsta palkittiin myös pienellä muistolla turnauksesta.
Kaikki mukana olleet saivat mitalit kaulaansa ja varmasti hienoja muistoja hyvin menneestä turnauksesta, tästä on hyvä jatkaa jalkapallokesää 2012.

Lisätietoja ja tulokset: http://www.littoistentu.net/?Jalkapallo:Kultanummiturnaus_-12:F09
  Etusivu >> Uutinen