Etusivu >> Uutinen

Etusivulle Yhteystiedot JalkapallojaosEdustusNaiset Juniorit Yleistä Turnaukset
Uutinen - AC Sauvon futsal joukkue avasi kauden voitolla ja tasapelillä !

AC Sauvon futsal kauden avausottelut 4.divarissa pelattiin sunnuntaina Turussa, Peltolan ammattikoulun salissa. Ensinmäisessä ottelussa vastaan asettui LTU 2. Pelin ensinmäinen puoliaika oli selvää Sauvon hallintaa ja Sauvon ykkösketjun parivaljakko Laakso/Himberg järjestelivät kaksi ensinmäistä maalia, ensin kolmannella minuutilla Joel Laakso, Kalle Himbergin syötöstä 1-0 ja sitten viidennellä minuutilla Kalle, Joelin syötöstä 2-0. Kolmannen maalin iski 11. minuutilla Aleksi Haarakallio, Kalle Himbergin toimiessa nyt syöttäjänä. Littoisten joukkueella oli myös pari vaarallista paikkaa mutta sauvolaisten maalivahti Jarkko Ahonen oli vireessä, ottaen "marjat " kiinni.
Toiselle puoliajalle lähdettiin 3-0 tilanteessa. Kun peliä oli pelattu 17. minuuttia AC Sauvo sai vaparin hyvästä paikkaa ja Jyri Huhtala tälläsi pallon voimalla kohti maalia, jonka edessä Aleksi Haarakallio ohjasi hienosti pallon verkkoon tehden tilanteeksi 4-0. Pelin näyttäessä selvältä, Sauvolaisten maalivahti Jarkko Ahonen sai nopeasti kaksi varoitusta, ensin 18. minuutilla pelattuaan kädellä rankkarialueen ulkopuolella ja toisen varoituksensa 20. minuutilla epäselvässä tilanteessa, liukuessa torjuntaan LTU:n pelaajan lennellessä. Tuloksena siis ulosajo ja AC Sauvolle kahden minuutin alivoima. "Viltistä" jouduttiin kaivamaan maalille Juha Suomi. Littoisten ylivoima ei tuottanut tulosta, mutta heti jäähyn jälkeen Joonas Lallo teki maalin. Mutta enempää ei enää maaleja nähty joten peli AC Sauvolle 4-1
Illan toisessa ottelussa vastaan tuli FC Bosna. Bosnian pojat olivat tutun kuumaverisiä ja välillä sattui ja tapahtui. Ottelun neljännellä minuutilla Kelmendi Vedat vei Bosnan 1-0 johtoon. Yhdeksännellä minuutilla erinomaisen ottelun pelannut Tuukka Kankaanranta tasoitti pelin 1-1. Vähän ennen puoliajan loppua hyvässä vireessä ollut Kalle Himberg iski Sauvon yllättäen 2-1 johtoon.
Toisella puoliajalla nähtiin runsaasti vapaapotkuja, joukkueiden taistellessa voitosta ja välillä nähtiin muutama "torikokous". Puoliaika oli Bosnan hallintaa ja maalipaikkoja Bosnalla oli hiukan enemmän. 18. Minuutilla Bosna tasoitti pelin, kun Senad Hamzic puski pallon maaliin, ohi maalivahti Juha Suomen. Puoliminuuttia ennen pelin loppua Sauvon joukkuevirheet tulivat täyteen, joten pallo pilkulle, sauvolaisten onneksi Fiso Elvedin tälläsi pallon reilusti ohi maalin ja näin ollen peli päättyi tasapeliin. Jo kahden ensinmäisen pelin jälkeen AC Sauvolla on saman verran pisteitä, kuin viime vuonna, joten kauden avausta voidaan pitää erittäin onnistuneena!
  Etusivu >> Uutinen