Etusivu >> Uutinen

Etusivulle Yhteystiedot JalkapallojaosEdustusNaiset Juniorit Yleistä Turnaukset
Uutinen - AC Sauvon miesten futsal joukkue viimein voiton makuun

AC Sauvon miesten futsal joukkue lähti kauden viimeiseen otteluunsa AFC Campusta vastaan lauantaina 3.3 altavastaajana. Sauvo oli kauden yhdeksästä aikaisemmasta ottelusta saanut vain yhden pisteen, mutta se piste oli tullut edellisestä ottelusta Taalintehtaan Jäntevää vastaan. Campuksella oli ennen ottelua kolme voittoa seitsämästä ottelusta. Sauvolaiset lähtivät kuitenkin voitto mielessä otteluun sillä pienet mahdollisuudet voitolla oli säilyttää sarjapaikka nelosdivarissa.
Joukkue lähti seuraavanlaisella kokoonpanolla otteluun: Juha Suomi (mv), Pasi Oksanen, Aleksi Haarakallio, Tuukka Kankaanranta ja Timo Viitala. Vaihdossa aloittivat junioriosasto Sami Koivusalo ja Touko Kankaanranta. AC Sauvo sai ottelun loistavan alun, kun joukkueen kapteeni Pasi Oksanen tälläsi kulmapotkun jälkitilaantesta 1-0 jo toisella minuutilla. Seitsämännellä minuutilla Campuksen Lauri Härkänen tasoitti tilanteeksi 1-1 Daniel Valeran poikittaissyötöstä. Molemmilla oli vielä pari paikkaa ensinmäisellä puoliajalla, mutta maaleja ei enää syntynyt.
Toinen puoliaika alkoi Campuksen tehottomalla pyörittämisellä Sauvon puolustaessa tiivisti. AC Sauvon taktiikkana oli kytätä vastaiskuja vihulaisen pyörittäessä. Campuksella olikin muutama hyvä paikka tehdä maali, ennekuin Tuukka Kankaanranta veivasi kahdesti kahden minuutin aikana vastustajat solmuun tehden 2-1 ja 3-1 maalit, 20. ja 22. minuutilla. Loput neljä minuuttia olivatkin pelkkää pelailua Sauvon tiivin joukkuepelin purressa turkulaisiin.
Ottelun jälkeen AC Sauvon maalivahti Juha Suomi jakoi kiitosta edessä pelanneille pelaajille: " Kauden helpoin peli maalivahdille, äijät edessä puolustivat hyvin ja blokkasivat vetoja. Vastaiskuilla saatiin tarvittavat maalit, harmi että kausi loppui kesken juuri, kun opittiin vähän pelamaan tätä peliä." Kapteeni Oksanen oli tyytyväinen,mutta väsynyt pelin jälkeen." Kaikkeni annoin mitään ei jäänyt varastoon, taitaa jäädä voiton juhliminen tällä kertaa nuorempien kontolle, menen kotiin nukkumaan" Pasi päätti haastattelun.
Vielä on epävarmaa putoaako vai säilyykö AC Sauvo futsaalin nelosdivarissa, mutta TuWe 2 luovuttaminen viimeisessä ottelussaa auttoi sauvolaisia. Toisen lohkon loput pelit ratkaisevat AC Sauvon kohtalon.
  Etusivu >> Uutinen