Etusivu >> Uutinen

Etusivulle Yhteystiedot JalkapallojaosEdustusNaiset Juniorit Yleistä Turnaukset
Uutinen - P-97:n futsal kausi päättyi voittoon

AC Sauvon 97 poikien kauden viimeinen futsal ottelu pelattiin sunnuntaina turussa, kun divarien lohkojumbot TuWe ja AC Sauvo kohtasivat. Perinteisesti pelit ovat päättyneet AC Sauvon voittoon ja pojat lähtivätkin luottavaisesti peliin. Pelin alku oli vierasjoukkueelta huonoa pelaamista. AC Sauvon kannalta pelin ratkaisuhetki oli Niko Nurmisen tulo kentälle viidennellä minuutilla. Niko Pelasi samantien pallon saatuaan Eetu Ahtolan maalipaikkaan ja Eetu latasi pallon maaliin. Maalin jälkeen peli kääntyi täysin Sauvolle, maalipaikkoja rakenneltiin hyvällä itseluottamuksella lukuisia. Pelikellon näyttäessä kymmentä miinuttia Eetu Ahtola rankaisi jälleen, Eemil Söderbergin toimiessa syöttäjänä. Viimeinen Sauvon maaali nähtiin neljännellätoista minuutilla, kun maalivahti Tuomas Eirosen heiton jälkeen Konsta Suominen pääsi maalinteon makuun. TuWe kavennus syntyi vapaapotkusta seitsämännellätoista minuutilla Vili Lehtelän laukauksesta. Lopussa Sauvolla oli vielä muutama maalintekopaikka, mutta lisämaaleja ei enää nähty.
Ottelun jälkeen AC Sauvon valmennuskaksikko Juha Suomi ja Terho Eironen olivat tyytyväisiä pelisuorituksiin. "Tänään joka jätkä pelasi todella hyvin, oli sama ketä kentällä oli niin homma toimi. Oli hienoa päästä jälleen voiton makuun muutaman tappion jälkeen" Juha hehkutti. "Hienoa joukkuepeliä" Terho komppasi vieressä. "Selvästi myös viikontakainen valmentajapalveri auttoi pelinjohtamista" Terho jatkoi.
AC Sauvon kokoonpano ottelussa: Tuomas Eironen (mv), Tuomas Santa, Matias Ernvall, Eemil Söderberg, Eetu Ahtola, Konsta Suominen, Niko Nurminen.
Futsal kauden päättyessä katseet käännetään kevääsen, sisäharjoitukset jatkuvat maaliskuun ja sitten, kun tekonurmi vihertää siirrytään kotibaanalle treenamaan. Joukkueessa on tällä hetkellä 11 pelaajaa ja keväällä pelaataan 7vs7 sarjaa. Tavoitteet ovat jälleen kovia: nauttia jalkapallon pelaamisesta hyvässä porukassa, kynäillä vastustajat solmuun, pelata hyvää joukkuepeliä, tehdä maaleja ja voittaa muutama peli.
  Etusivu >> Uutinen