Etusivu >> Uutinen

Etusivulle Yhteystiedot JalkapallojaosEdustusNaiset Juniorit Yleistä Turnaukset
Uutinen - Sauvon Urheilijat on mukana Palloliiton organisoimassa Fortum Tutor hankkeessa.
FORTUM TUTOR - HANKE
AC Sauvo , Palloliitto ja Fortum haluavat työskennellä laadukkaan juniorijalkapalloilun puolesta! Yhteinen tavoitteemme on, että lapset saavat kasvaa ympäristössä, joka kannustaa niin liikunnan iloon kuin yhdessäolon pelisääntöihin, unohtamatta tietenkään kuningas jalkapallon oppimista ja osaamista.
Tavoitteen saavuttamiseksi startattiin huhtikuussa valtakunnallinen Fortum Tutor -ohjelma. Kyseessä on ainutlaatuinen ohjelma, jonka ideana on kehittää juniorijalkapalloilun parissa toimivien ja aloittavien ohjaajien ja valmentajien taitoja edelleen, tarjoamalla myös tärkeää kokemuspohjaista tiedon kautta, ”välineitä” ja muuta apua valmennustyöhön. Lisää Fortum Tutor – ohjelmasta: http://www.fortumtutor.fi/
AC Sauvon nappulajoukkueiden Tutoriksi on valittu Tapio ”hara” Harittu. (JVT) Hara on kokenut jalkapalloihminen, joka on edustanut Suomea kansainväliselläkin tasolla. Hän on toiminut yli 20 v. jalkapalloilun koulutustehtävissä mm. liittokouluttajana ja yli 10v. Turun piirin nuoriso- ja koulutuspäällikkönä. Valmentajakokemusta on kertynyt pääsarjassa mm. TPS:n edustusjoukkueessa, valmentajana piirijoukkueissa ja kaikissa juniori-ikäluokissa. Hän on pelannut myös vuosia Turun Palloseuran raitapaidassa, ollen voittamassa mm. kolmea Suomen mestaruutta. Tällä hetkellä Hara toimii Turun piirin harrastemanagerina.
Lue lisää ohjelmasta oheisista liitteistä
Kaikki valmentajamme ikäluokissa 98 ja myöhemmin syntyneet (tytöt ja pojat) olkaa suoraan yhteydessä Tapio Harittuun.


LIITTEET
* Tutor Kirje - alustus
* Tutor Kirje 5/09

  Etusivu >> Uutinen