Etusivu >> Uutinen

Etusivulle Yhteystiedot JalkapallojaosEdustusNaiset Juniorit Yleistä Turnaukset
Uutinen - Sauvon Urheilijat/ Jalkapallo liittyy TPS:n SWU verkostoon
VG-62 ja Sauvon Urheilijat liittyvät TPS:n SWU-verkostoon

Naantalilainen VG-62 sekä Sauvon Urheilijat liittyvät TPS:n koordinoimaan Southwest United –yhteistyöverkostoon. SWU-toiminnassa on mukana nyt jo 15 eri jalkapalloseuraa.

SWU on lounaissuomalaisten jalkapalloseurojen yhteistyöhanke, jonka rahoituksesta ja koordinoinnista vastaa TPS. Toiminnan keskeisenä tavoitteena on kehittää seurojen nuorisotyötä ja vahvistaa jokaisen seuran toimintaedellytyksiä omalla paikkakunnallaan.

Yhteistyöhön ovat sitoutuneet TPS:n lisäksi Kaarinan Pojat (KaaPo), Maskun Palloseura (MaPS), Pargas IF (PIF), Liedon Pallo (LiePa), Piikkiön Palloseura (PiPS), Paimion Haka (PaiHa), FC Ruskon Pallo, Sporting Club Raisio (SCR), Kimito Sportförening (KSF), Mynämäen Pallo (MynPa) ja Salon Palloilijat (SalPa), FC Halikko sekä tuoreimpina tulokkaina VG-62 ja Sauvon Urheilijat.

-Hienoa, että saimme VG-62:n ja Sauvon Urheilijat mukaan toimintaamme. Viidentoista eri seuran yhteistyössä on jo melkoisesti voimaa ja SWU-perhe laajenee varmasti vielä tästäkin, SWU-yhteistyötä TPS:n puolelta koordinoiva Pasi Läpinen uskoo.

-Yhteistyössä on voima. Mukana on erikokoisia seuroja ympäri Varsinais-Suomea ja jokaisella on varmasti jotain annettavaa toisilleen, VG-62:n jalkapallojaoston puheenjohtaja Rainer Lönnbäck linjaa.

-Odotamme yhteistyön kautta ammattitaitoista tukea omaan toimintaamme, Sauvon Urheilijoiden jalkapallojaoksen puheenjohtaja Olli Dahl tiivistää.

SWU- toiminnan päämääränä on kehittää myös seurojen pelaaja-, valmentaja- ja johtajakoulutusta ja tarjota seurojen lahjakkaille pelaajille parhaat mahdolliset olosuhteet kehittymiselle kohti kansallisia ja kansainvälisiä kenttiä.

Heikki Möttönen
tiedottaja
FC TPS Turku Oy
  Etusivu >> Uutinen