Etusivu >> Uutinen

Etusivulle Yhteystiedot JalkapallojaosEdustusNaiset Juniorit Yleistä Turnaukset
Uutinen - P-97:n kausi päätökseen
Lauantaina AC Sauvo kohtasi RaiFun kotibaanalla kauden päätöspelissään. Joukkue joutui lähtemään otteluun pahasti varamiehisenä kun peräti 8 pelaajaa oli poissa eri syiden takia. Tämän takia mukaan otettiin kolme kaksoisedustuspelaajaa: Pyry Aho, Saku Koivusalo ja Jesse Pihanperä. Jo ottelun alusta kävi selväksi, että sarjakärki RaiFu vei ja Sauvo vikisi. Raifu ohitti ensinmäisellä puoliajalla maalilla aloittaneen Eemil Söderbergin neljästi. Myös Sauvo onnistui maalinteossa, kun Matias Ernvallin loistavasta pystysyötöstä Jesse Pihanperä pääsi läpi ja Jesse sijoitti pallon varmasti maaliin. Jesse oli valmistautunut peliin huolella, ottamalla kunnon alkulämmöt polkemalla pyörällä Paimiosta Sauvoon.
Puoliajalla Sauvo vaihtoi maalivahtia, Eemil siirtyi kentälle ja "pikkujättiläinen" Saku Koivusalo meni tolppien väliin. Toisella puoliajalla RaiFu iski kuudesti ja AC Sauvo kerran. AC Sauvon maalin iski pilkulta Ville Valtamo. Ville oli syksyn aikaisemmissa peleissä hukannut lukuisia maalipaikkoja, mutta oli itsevarmasti luvannut maalin tekevän ja laukoikin pallon varmasti maaliin.
AC Sauvon syyskausi meni vaihtelevissa merkeissä, kolme voittoa ja yhdeksän tappiota. Omaan päähän maaleja kolisi turhan usein ja muutama murskatappio tuli. Mutta vastaavasti toisessakin päässä tuli 22 maalia, kun keväällä tehtiin vain kolme maalia yhdeksässä pelissä. Maalinteko tehokkuus oli silti paikoitellen surkeaa ja hyvistäkin paikoissa yritettiin ampua palloa maalivahdin läpi.
Nyt kun kausi on ohi, alkaa valmistautuminen tulevaan futsal kauteen. Tavoitteena on pelata tasaisia pelejä ja ottaa jokunen voittokin ja tietenkiin pitää kentällä hauskaa ja nauttia futsaalin pelaamisesta. Valmentajat Juha Suomi ja Terho Eironen kiittävät pelaajia, vanhempia, faneja sekä joukkueenjohtajaa Sari Ernvallia kuluneesta kaudesta!
  Etusivu >> Uutinen