Etusivu >> Uutinen

Etusivulle Yhteystiedot JalkapallojaosEdustusNaiset Juniorit Yleistä Turnaukset
Uutinen - P-97 Voittoon Piikkiössä
Syyskauden yhdellä voitolla ja kahdella tappiolla aloittanut AC Sauvo kohtasi Piikkiön Palloseuran sunnuntaipäivän ottelussa. AC Sauvo lähti otteluun ilman luottopelaajaansa Eetu Ahtolaa joka oli loukkaantuneena sivussa. Myös Touko Kankaanranta, Matias Alander ja Joonas Stormbom olivat poissa kokoonpanosta. Niinpä valmennus oli ottanut kokoonpanoon kaksoisedustus pelaaja Saku Koivusalon.
Peli lähti tasaisissa merkeissä liikkeelle, molempien joukkueiden luodessa muutaman vaarallisen tilanteen. Mutta ensinmäisellä puoliajalla ei maaleja nähty. Toisen puoliajan alussa ote siirtyi selvästi vierasjoukkueelle. Tuomas Eirosella oli monta paikkaa iskeä avausmaali, mutta maalia ei saatu aikaiseksi. Vähitellen kotijoukkue pääsi peliin mukaan luoden vaarallisia paikkoja, mutta AC Sauvon Arttu Sirkkilä oli maalissa mainiolla pelipäällä. Ote siirtyi uudelleen AC Sauvolle Matias Möykyn siirtyessä kärkipelaajaksi, 5 maalia kahdessa aiemmassa pelaamassa ottelussa iskenyt Möykky ja keskikentällä pelannut Saku Koivusalo järjestivät 51. peliminuutilla paikan Tuomas Eiroselle eikä Tuomas enää erhtynyt, näin AC Sauvo siirtyi 1-0 johtoon. Heti maalin jälkeen PiPSillä oli loistava paikka tasoittaa peli Sauvon vielä leijuessa, mutta vierasjoukkueen onneksi PiPS ei onnistunut. 56. Minuutilla Matias Möykky järjesti paikan keskikentän hahmolle Saku Koivusalolle ,joka niittasi pallon varmasti maaliin lähietäisyydeltä. Kaksi minuuttia maalista PiPS pääsi vielä peliin mukaan kaventamalla Tuomas Haritun maalilla. Lopussa molemmilla joukkueilla oli paikkoja lisämaaleihin, mutta maaleja ei enää nähty ja näin AC Sauvo vei voiton kotiinsa.
AC Sauvolla oli ottelussa lukuisia onnistujia. Puolustuksessa Eemil Söderberg, Matias Ernvall, Tuomas Santa ja Petriina Valtonen hoitivat hommansa mainiosti ja Arttu Sirkkilä maalissa hoiti loput. Hyökkäyspään pelaajat Saku Koivusalo, Matias Möykky, Tuomas Eironen, Ville Valtamo ja Niko Nurminen voivat olla myös tyytyväisiä peliinsä.
AC Sauvo jatkaa pelejänsä sunnuntaina 21.8 klo 14.30 TPK:ta vastaan kotibaanalla, tiedossa tiukaa vääntöä sarjapisteistä.
  Etusivu >> Uutinen