Etusivu >> Uutinen

Etusivulle Yhteystiedot JalkapallojaosEdustusNaiset Juniorit Yleistä Turnaukset
Uutinen - P-97:n kevätkausi päättyi murskatappioon
P-97 Matkusti kevätkauden viimeiseen otteluun Koskelle Marttilan Murron testattavaksi. Jo alusta asti näytti, että AC Sauvon heikot esitykset saisivat jatkoa. Marttila karkasi johtoon jo kolmannella peliminuutilla. Unelias vierasjoukkue oli pari askelta jäljessä koko ajan. Omasta pelinrakentelusta ei tullut mitään, ja Marttila vei ja AC Sauvo vikisi. Ensinmäinen puoliaika päättyi 3-0 Marttilalle.
Puoliajalla Sauvo vaihtoi maalivahtia, kun hyvin pelannut Arttu Sirkkilä siirtyi kärkipelaajaksi ja Niko Nurminen meni tolppien väliin.
Toinen puoliaika alkoikin Sauvolta paremmin ja tilanteita pystyttiin rakentamaan. Marttila katkaisi Sauvon selkärangan 47 minuutilla syntyneellä maalilla jolloin alkoivat kotijoukkueen maalijuhlat. Marttila takoi lopulta rumat 10-0 lukemat. Sauvon paras paikka oli Jesse Pihanperällä, kun hän pääsi yrittämään kavennusta rankkarista vastustajan rikottua Jesseä, mutta Marttilan maalivahti aavisti oikein ja maali jäi syntymättä.
Pelin jälkeen AC Sauvon valmennukselta ei juuri herunnut kommentteja, Juha Suomi ei suostunut kommentoimaan peliä mitenkään. Toinen valmentaja Terho Eironen sanoi ettei ole mitään painokelpoista sanottavaa.
AC Sauvolle tappio oli viides peräkkäinen, kapealla materiaalilla pelanneelle joukkueelle murskatappiot kävivät sarjassa turhan tutuksi. Joukkue voitti yhdeksästä pelistä vain yhden, liian usein tappioasemassa selkäranka katkesi. Joukkue jatkaa syksyllä pelejään 7vs7 sarjassa nykyisen 11vs11 sijasta.
  Etusivu >> Uutinen