Etusivu >> Uutinen

Etusivulle Yhteystiedot JalkapallojaosEdustusNaiset Juniorit Yleistä Turnaukset
Uutinen - P-97:lle kauden avausvoitto sarjassa
AC Sauvon p-97 joukkue kävi hakemassa lauantaina vierasvoiton Raunistulassa TuWelta. Heikon alkukauden pelannut joukkue oli saanut itseluottamusta viime viikon kotiturnauksen hienoista otteista. Kolme ensinmäistä sarjapeliä oli hävitty tylyllä maalierolla 1-24. Mutta tällä kertaa joukkue oli päättänyt katkaista tappioputkensa.
Ensinmäinen puoliaika oli tasaista peliä molempien joukkueiden rakentaessa muutaman maalipaikan. Puoliajan lopulla AC Sauvon Matias Möykky purjehti väkisin läpi TuWe puolustuksen niitaten pallon varmasti maaliin.
Toisen puoliajan alku oli rajua TuWe painostusta, mutta vierajoukkueen maalilla loistopelin pelannut Touko "Toke" Kankaanranta oli ohittamaton. Pikkuhiljaa Sauvo pääsi peliin mukaan saaden muutaman vaarallisen paikan. Ottelun loppussa kotijoukkueella oli lukuisia paikkoja tasoittaa peli, mutta "Token" haamupelastukset jatkuivat ja niin AC Sauvo vei voiton lukemin 1-0.
Ottelun jälkeen AC Sauvon valmentaja Juha Suomi oli helpottunut mies ja kommentoi ottelua näin: "Olipa matsi pojat pelasivat todella hyvin, koko joukkue taisteli alusta loppuvihellykseen saakka niinkuin pitääkin". Juha halusi nostaa joukkueesta pari pelaajaa esiin: " Touko Kankaanranta oli tänään kentän kuningas, huikeita torjuntoja läpi ottelun. Matias Möykky teki voittomaalin ja pelasi muutenkin kauden parasta peliään. Ja lopuksi Saku Koivusalo "pienisuurimies" aiheutti vaikeuksia koko ottelun ajan vastustajan puolustukselle." P-97 pelit jatkuvat ensiviikon lauantaina (28.5) kotibaanalla Someroa vastaan kello 12.00 tervetuloa katsomaan!
  Etusivu >> Uutinen