Etusivu >> Uutinen

Etusivulle Yhteystiedot JalkapallojaosEdustusNaiset Juniorit Yleistä Turnaukset
Uutinen - P 95 avasi kautensa voitolla harjoitusottelussa
P 95 –joukkueen kauden ensimmäinen ottelu oli harjoituspeli Raision Rai-Fua vastaan. Runsasmaalinen ottelu päättyi lopulta Sauvon 7-4 voittoon. Peli pelattiin Taponkedon sisähallissa Maskussa. Pelituntuman ohuudesta ja osittain kentän pienuudestakin johtuen ottelu ei tarjonnut mitään suurempia hienouksia, vaan pääpaino oli kaksinkamppailupelaamisessa ja nopeassa yksinkertaisessa hyökkäämisessä. Vastustaja Rai-Fu on ilmoittanut joukkueen sekä liiga- että divaritasolle, joten kyseessä oli hyvä mittari omalle tasolle.

P 95 on lähdössä tulevaan kauteen hieman uusin eväin. Talven harjoittelua on uudistettu siten, että painotus on ollut aiempaa enemmän fyysisessä harjoittelussa. Ohjattua ja omatoimista lihaskuntoharjoittelua on tehty ahkerasti, ja tuloksien kehitystä seurataan testeillä. Parantuneen fysiikan odotetaan näkyvän pelikaudella parempana jaksamisena sekä vahvuutena ”mies miestä vastaan” pelatessa. Taitopuoltakaan ei ole toki unohdettu. PaiHan nimellä on osallistuttu piirin futsal-sarjaan. Futsalin pelaaminen kun on erinomaista harjoittelua pallonkäsittelyyn ja liikkumiseen. Mukana tässä on ollut kuusi sauvolaista pelaajaa.

Lähempänä varsinaisen pelikauden alkua on vielä tarkoitus pelata muutamia harjoituspelejä sekä siirtyä ulos treenaamaan heti kun säät sallivat, eli luultavasti maaliskuussa.
  Etusivu >> Uutinen