Etusivu >> Uutinen

Etusivulle Yhteystiedot JalkapallojaosEdustusNaiset Juniorit Yleistä Turnaukset
Uutinen - P 95 / Peimari United hienosti hopeamitaleille Hyvinkään Hyvi-cupissa
23. elokuuta Hyvinkäällä järjestetyssä Hyvi-cup turnauksessa Peimari United P-95 sijoittui hienosti toiseksi. Turnauksessa oli mukana yhteensä 8 joukkuetta, jotka oli jaettu kahteen alkulohkoon. Turnaus oli erittäin tiivis tahtinen, kun otteluita kertyi yhdelle päivälle 4. Alkusarjassa Peimari Utd kohtasi ensimmäisessä ottelussa Korsen Palloseuran (KOPSE) Vantaalta, jonka Peimari voitti 2-1. Toisessa ottelussa vastaan asettui, järjestävän seuran kakkosjoukkue, HyPS Gunners. Peimari hoiti voiton kotiin puhtaasti 2-0. Kolmannessa ottelussa odotettiin sitten jo kovaa vastusta, sillä vastaan asettui HJK West Helsingistä. Ottelu olikin tasainen, Peimari ei saanut itsestään parasta irti, taisi siihen vaikuttaa jo sekin, että lohkovoitto oli jo tiedossa ennen HJK peliä, kun muut olivat pelanneet pelkkiä tasapelejä. Ottelu olikin enemmän varmistelua, kuin loppuun saakka yrittämistä ja päättyikin maalittomaan 0-0 tulokseen.

Loppuotteluun vastaan asettui isäntäseuran Hyvinkään palloseuran ykkösjoukkue. Ottelu alkoi äärimmäisen tasaisissa merkeissä. Joukkueet puolustivat tarkasti, ja laadukkaat maalipaikat olivat harvassa. Ensimmäisen erän loppupuolella Peimarille sattui puolustuksessa kuitenkin yksi merkkausvirhe rankkarialueen rajalla ja HyPS rankaisi välittömästi. Toisella puoliajalla HyPS jatkoi tarkkaa puolustusta ja hyvästä yrityksestä huolimatta Peimari ei onnistunut maalinteossa ja ottelu päättyi HYPS:n niukkaan 1-0 voittoon. Toinen sija oli kuitenkin hieno suoritus, kun huomioi vielä , että joukkueesta puuttui muutamia pelaajiakin.

Peimari Utd:n turnauksen tsempparipelaajana palkittiin: Eero Säisä.

Turnauksen tehopisteet: Patrik Dahl 1+2, Mikko Möykky 1+1, Taneli Kakko 1+0, Samuli Vihervirta 0+1, Fredrik Kuokkanen 0+1

Turnauksen lopullinen sarjataulukko:
1.HyPS, Hyvinkää
2.Peimari United
3.FC Kontu, Helsinki
4.Kopse, Vantaa
5.HJK West, Helsinki
6.Ilves, Riihimäki
7.HyPS Gunners, Hyvinkää
8.NJS, Nurmijärvi

  Etusivu >> Uutinen