Etusivu >> Uutinen

Etusivulle Yhteystiedot JalkapallojaosEdustusNaiset Juniorit Yleistä Turnaukset
Uutinen - Peimari Unitedilla voitokas alkukausi
P 95 ykkösessä pelaavan uuden Peimari United – joukkueen kevään sarjapelit ovat alkaneet hienosti. Takana on kolme ottelua ja yhtä monta voittoa.

Kauden avauksessa Paraisilta haettiin tärkeä 0-2 vierasvoitto tasaisen taiston jälkeen. Alkuhetkillä isäntä PIF hallitsi tapahtumia, mutta pikku hiljaa ote siirtyi yhä enemmän Peimarille. Yhden maalin johdossa pelattiin pitkään, ja vapauttava toinen maali tuli vasta loppuhetkillä. Ensimmäinen kotipeli oli ÅIFK ykköstä vastaan. Muutamilla liigajoukkueen pelaajilla höystetty ryhmä tarjosi tiukan vastuksen, mutta tulostaululla pelin päätteeksi seisoivat silti 2-1 voittonumerot. Jälleen peli ratkesi vasta aivan lopussa: monta tukalaa tilannetta pelastanut vieraiden maalivahti joutui lopulta antautumaan toistamiseen. Kevään kolmas peli pelattiin Kaarinassa KaaPo Eaglesia vastaan. Nyt jo tavaksi tulleeseen tapaan ottelu oli hyvin tasainen, mutta Peimari pystyi jälleen tekemään ne tarvittavat maalit ja viemään sarjapisteet. 1-3 vierasvoitto oli erittäin makoisa.

Kolmesta sarjapelistä on siis saatu täydet pisteet ja joukkue komeileekin sarjataulukon piikkipaikalla. Maaliero kolmesta pelistä on mukava 7-2, ja erityisen hieno on tuo päästettyjen maalien määrä. Vain kaksi takaiskua tähän mennessä on oiva osoitus maalivahtipelin ja koko joukkueen puolustamisen onnistumisesta. Tässä on nähtävissä myös selkeää parannusta viime vuoden peleihin. Seuraava peli on jännittävä kärkikamppailu Turun Pallokerhoa vastaan vieraissa 2. kesäkuuta. Voittoputkelle lähdetään hakemaan jatkoa!

  Etusivu >> Uutinen