Etusivu >> Uutinen

Etusivulle Yhteystiedot JalkapallojaosEdustusNaiset Juniorit Yleistä Turnaukset
Uutinen - P-95 pronssimitaleille Hyvinkään Hyvicupissa
AC Sauvon P-95 joukkue ylsi toistamiseen hienosti pronssimitaleille Hyvinkäällä pelatussa 8 joukkueen cup-muotoisessa turnauksessa lauantaina 15.8.2009.

Viime vuonnahan osallistuimme ensimmäistä kertaa vuosittain järjestettävään Hyvicup- turnaukseen ja silloin oltiin samoin pronssilla.

Ensimmäisessä ottelussa lauantaiaamuna vastaan asettui FC Honka Corinthians, Espoosta. Cup-muotoisessa kahdeksan joukkueen turnauksessa ensimmäisen ottelun merkitys korostuu, sillä voitolla pääsee heti taistelemaan sijoista 1 - 4, ja tappiolla putoaa pelaamaan sijoista 5 - 8. FC Honka oli heti pelin alusta alkaen altavastaajana ja AC Sauvo latoi maaleja tiuhaan tahtiin. Puoliajalle mentiin jo 9 – 0 johdossa. Peli päättyi lopulta AC Sauvon 16 – 0 voittoon.
Hyvää ottelussa oli se, että pelimme säilyi loppuun asti tasokkaana ja maltoimme pelata ns. ”oma peliää” .

Toisessa ottelussa oli panoksena loppuottelupaikka. Vastaan asettui isäntäjoukkueista HyPS ManU. Ottelusta odotettiin hankalaa, koska alla oli helppo peli ja nyt vastaan asettui ennalta odotetusti turnauksen kovin ryhmä.
Otteluun ei saatu alusta alkaen aivan parasta latausta ja niin HyPS sai otetta ottelusta ja onnistui avausmaalin teossa. Ensimmäisen maalin merkitys on niin monesti hyvin suuri ja tässä ottelussa se tuntui korostuvan. Loimme kyllä maalintekopaikkoja mukavasti, mutta onnistumisia ei saatu. HyPS onnistui sen sijaan tekemään toisen maalin vaparista , joka lopulta kimposi omista verkkoon. Tämän jälkeen peli oli lähinnä pelailua ja HyPS vielä kaunisteli aivan pelin lopussa loppulukemiksi 3 – 0.

Pronssiottelussa vastassa oli Jokelan Kisa. Tähän otteluun saatiin mukavasti vielä hyvä asenne taisteluun turnauksen pronssimitaleista. AC Sauvo hallitsi ottelua lähes näytöstyyliin ottelun ensimmäisellä puoliajalla. Pallo kulki kaverilta toiselle hienosti, mutta lopulliset tehot maalipaikoissa antoivat odottaa. Lopulta hyvä rakentelu palkittiin Valtteri Lehtisen hienosta syötöstä Risto Keskiaholle, joka latasi komean vedon maalin perukoille. Maali jäi ainokaiseksi, joten pronssimitalit taasen AC Sauvolle.

AC Sauvon joukkueesta tehopisteille turnauksessa ylsivät:
Santeri Laine 5 + 3
Risto Keskiaho 3 + 0
Samuli Vihervirta 3 + 0
Taneli Kakko 2 + 3
Patrik Dahl 1 + 5
Eero Vornanen 1 + 3
Rasmus Kankare 1 + 1
Miska Piirainen 1 + 0
Valtteri Lehtinen 0 + 1


Tsempparipelaajana palkittiin Juuso Salonen

Ottelutiedot:

HyPS Arsenal – Itä-Hakkilan Kilpa 1-2 (1-2)
Jokelan Kisa – Espoon Palloseura 3-1 (0-1)
Liedon Pallo – HyPS ManU 1-2 (0-2)
AC Sauvo – FC Honka Corinthians 16-0 (9-0)
Itä-Hakkilan Kilpa – Jokelan Kisa 5-0 (3-0)
HyPS Arsenal – Espoon Palloseura 1-2 (1-1)
HyPS ManU – AC Sauvo 3-0 (1-0)
Liedon Pallo – FC Honka Corinthians 13-0 (9-0)
HyPS Arsenal – FC Honka Corinthians 6-3 (2-2)
Espoon Palloseura – Liedon Pallo 0-6 (0-3)
Jokelan Kisa – AC Sauvo 0-1 (0-1)
Itä-Hakkilan Kilpa – HyPS ManU 0-2 (0-1)

Loppusijoitukset
1.HyPS ManU
2.Itä-Hakkilan Kilpa
3. AC Sauvo
4.Jokelan Kisa
5.Liedon Pallo
6.Espoon Palloseura
7.HyPS Arsenal
8.FC Honka Corinthians


  Etusivu >> Uutinen