Etusivu >> Uutinen

Etusivulle Yhteystiedot JalkapallojaosEdustusNaiset Juniorit Yleistä Turnaukset
Uutinen - Peimari United P95-joukkueella unohtumaton Katalonian-matka
AC Sauvon ja Paimion Hakan yhteistyöjoukkue Peimari United teki peli- ja harjoitusmatkan Espanjaan 15.–22. lokakuuta. Kauden loppuhuipennukseen Saloun ja Barcelonan alueelle lähti mukaan yhteensä 31 hengen seurue, joille kaikille matka oli varmasti unohtumaton kokemus. Pääpaikkana oli noin 25 000 asukkaan Salou, joka on suosittu turistikohde reilun 100 kilometrin päässä Barcelonasta. Koko viikon ajan saatiin nauttia aurinkoisesta säästä ja reissu oli muutenkin kaikin puolin onnistunut. Matka oli sopiva sekoitus jalkapalloa ja perinteisempää lomailua.

Joukkue harjoitteli neljä kertaa loistavissa olosuhteissa Saloun lähistön tekonurmilla, ja pelasi kaksi erinomaista harjoituspeliä paikallisia joukkueita vastaan. Ensimmäisestä pelistä oli tuloksena 1-1 tasapeli CF Salouta vastaan, toinen ottelu Tarragonalaista San Salvadoria vastaan päättyi 3-1 isännille. Molemmissa otteluissa oli hyvä tempo ja etenkin jälkimmäisessä pelissä Peimari pelasi ehkä parasta peliään koskaan, vaikka hävisikin erittäin taitavalle vastustajalleen. Katalonian alueen kolmanneksi korkeinta sarjaa pelaavien isäntäjoukkueiden vieraanvaraisuus ja rehti urheiluhenki tekivät vaikutuksen. Eräs kohokohta oli myös viimeiset treenit, joita saapui vetämään Albert Viñas, pääsarjaseura Espanyolin kykyjenetsijä ja koko Katalonian alueen juniorivalmennuksen koordinaattori. Huippuammattilaisen harjoituksissa keskityttiin peliälyyn ja syöttötaitoon, asioihin, joista espanjalainen jalkapallo maailmalla tunnetaan.

Heti toisena lomapäivänä lähdettiin tutustumaan Barcelonan kaupunkiin. Nähtyä tulivat muun muassa maailmankuulu, yhä keskeneräinen jättikirkko Sagrada Familia ja muita Antoni Gaudín luomuksia, Barcelonan olympiastadion sekä kävelykatu La Rambla. Illalla oli edessä jokaisen huippufutiksen ystävän toiveuni: Barcelona-Valencia –ottelu Camp Noulla. Tunnelma ja meteli 83 000 ihmisen hurratessa omilleen ja viheltäessä vastustajalle oli aivan huikea. Mahtava kokemus, siitä olivat kaikki yhtä mieltä. Saloun vetonaula, Euroopan ja maailman suurimpiin kuuluva huvipuisto Port Aventura oli myös hieno paikka, jossa vierähti neljäs lomapäivä mukavasti.

Matkan mahdollistamiseksi joukkue keräsi rahaa erilaisilla talkootöillä yli vuoden ajan. Ilman pelaajien ja vanhempien aktiivisuutta ei koko projekti olisi ollut mahdollinen. Iso kiitos kuuluu kaikille projektissa mukana olleille. Jälkikäteen on helppo todeta, että kyllä kannatti!


  Etusivu >> Uutinen