Etusivu >> Naiset >> Tiedotteet

Etusivulle Yhteystiedot JalkapallojaosEdustusNaiset Juniorit Yleistä
Pelaajat
Toimihenkilöt
Ajankohtaista
Harjoitukset
Pelit ja Turnaukset
Kuvagalleria
Muuta
Linkit
Naiset Tiedotteet
AC SAUVO NAISET ETSII PELAAJIA

Ac Sauvo naiset etsivät uusia pelaajia riveihinsä. Pelaamme 8v8-sarjaa Turun piirissä. Harjoittelemme tällä hetkellä kerran kaksi kertaa viikossa Ti 18:30-20:00 ja To 18:00-19:30. Ikäjakauma joukkueessa on n.15-40+. Jalkapallosta sinun ei tarvitse tietää mitään me kyllä opetamme tärkeimmät. Pallo on pyöreä ja sitä potkitaan. Siitä lähdemme liikenteeseen. Suurin osa joukkueeseen tulleista ei ole tuota edellistäkään tiennyt, joten ei haittaa, jos et ole Ronaldo taidoiltasi. Kunhan osaat hieman heilua kentällä ja kun valmentaja sinulle jotain puhuu, niin muista nyökkäillä ymmärtäväisesti, vaikka et mitään tuon hebreasta ymmärtäisikään.

Sitten mietit kumminkin syitä miksi et uskalla lähteä tai pysty lähteä mukaan pelaamaan. Tässä muutama kohta:
1. Sinulla on LAPSIA. Ei haittaa niin meilläkin ja joskus valmentaja muuttuu lastenhoitajaksi pelien ajaksi, jos ei muuta vaihtoehtoa löydy.
2. Teet VUOROTYÖTÄ, etkä kumminkaan kerkeisi aina mukaan. Ei haittaa niin mekin teemme, emmekä aina kerkeä mukaan vaan tulemme silloin kun pääsemme.
3. OPISKELET ja opintosi vie kaiken ajan. Niin meistäkin moni opiskelee.
4. Pelkäät olevasi liian huono, etkä kumminkaan osaisi mitään. Ei haittaa ei mekään osattu alussa mitään. Harjoittelemalla oppii. Kyllä kaikki kehittyy!!
5. Pelkäät tulla uuteen ryhmään yksin. Niin mekin pelkäsimme, mutta kaikki on otettu hyvin vastaan. Ja moni on tullut ystävän kanssa koittamaan.
6. Pallo on kova ja se sattuu. Kyllä se sattuu, mutta hyvin harvoin ja siihenkin tottuu. ” Ei kyllä totu”
7. Kyllä me järjestämme myös saunailtoja.
8. Talosi kynnys on liian korkea. Ei haittaa tulemme hakemaan sinut kotoa ja autamme sinut tuon kynnyksen yli. Toisaalta jos tarjoat kahvit ja pullat niin jäämme kylään ja harjoittelemme joskus muulloin. Lahjottamathan treenaavat.
9. Miehesi ei pidä naisjalkapalloa minään. Tuo hänet peleihin katsomaan niin mieli ehkä muuttuu.
10. Syitä on monia. Mutta tule testaamaan yhdet treenit. Sillä me emme pakota jäämään tai sitoutumaan mihinkään.

Jos kiinnostuit ja haluat lisätietoja niin ota yhteyttä: Joukkueenjohtaja: Minna Oksanen 0440118838

  Etusivu >> Naiset >> Tiedotteet