Etusivu >> Seura >> Harrastus

Etusivulle Yhteystiedot JalkapallojaosEdustusNaiset Juniorit Yleistä
Koko perheen harrastus
Junioritoiminta mukava koko perheen harrastus!

Seurana Sauvon Urheilijat ja AC Sauvon joukkueet pyrkivät tarjoamaan kaikille halukkaille monipuoliset mahdollisuudet jalkapallon harrastamiseen. Toiminta-ajatuksemme on järjestää:

YHTEINEN…

Junnujen osalta toimintamme perustuu nappula- ja junioripelaajien jalkapalloharrastuksen järjestämiseen. Tämä toiminta tarjoaa myös aikuisille mahdollisuuden osallistua lasten jalkapalloharrastukseen joukkueenjohtajina, valmentajina ja yleensä aktiivisina osallistujina. Vanhempien osallistuminen lapsensa harrastukseen on erittäin tärkeää lapselle itselleen.

ILOINEN...

Iloisen harrastamisen kulmakivi on onnistumisen tunne. Se on tärkeä kaikille; pelaajille, valmentajille, toimihenkilöille ja pelaajien vanhemmille.

Vanhempien tulee tasapuolisesti kannustaa ja tukea joukkueen kaikkia pelaajia.

Joukkuemenestyksen edelle asetetaan henkilökohtaisten taitojen kehittäminen.

JALKAPALLOHARRASTUS…

Sauvon Urheilijat on pieni seura, mutta olemme osaltamme kehittämässä suomalaista jalkapalloa. Olemme myös mukana TPS:n South West United-yhteistyöseurana, joka luo meille mahdollisuuden saada laajempaa ja korkeatasoista koulutusta, niin pelaajille, kuin valmentajillekin. Tavoitteemme on tukea lasten ja nuorten jalkapalloharrastusta kaikilla tasoilla

KOKO PERHEELLE

Vanhemmat vastaavat yhdessä omien lastensa joukkueiden toiminnasta. Mitä enemmän aikuisia saamme mukaan, sitä laadukkaamman harrastuksen pystymme lapsille tarjoamaan. Valmentajien, joukkueenjohtajien ja huoltajien lisäksi tarvitaan vapaaehtoisia vaikkapa seuran toiminnan kehittämiseen. Aikaisempi kokemus ei ole tarpeen.

Seura järjestää koulutusta niin valmentajille kuin muillekin toimihenkilöille.


  Etusivu >> Seura >> Harrastus