Etusivu >> Uutinen

Etusivulle Yhteystiedot JalkapallojaosEdustusNaiset Juniorit Yleistä Turnaukset
Uutinen - P95 on nyt Peimari United
AC Sauvon entinen P95-joukkue pelaa tällä kaudella nimellä Peimari United. Nimenvaihdoksen takana on jo viime kaudella aloitettu yhteistyö Paimion Hakan kanssa. Yhteistyö käynnistettiin jalkapallotoiminnan jatkumisen turvaamiseksi, sillä yksinään kummankaan paikkakunnan pelaajamäärä ei riitä joukkueen pyörittämiseen. Täksi kaudeksi joukkueet päätettiin hyvässä yhteisymmärryksessä yhdistää ja luopua hieman raskaaksi käyneestä kahden joukkueen pyörittämisestä, jossa suuri osa pelaajista pelasi kahden joukkueen ottelut.

Puolet joukkueen pelaajista ja kaksi valmentajaa on Paimiosta, joten joukkue on todella kahden paikkakunnan yhteinen projekti. Näin laaja yhteistyö on harvinaista Turun Piirin alueella ja varmasti koko Suomessa. Niinpä päätettiin joukkueelle myös antaa uusi nimi, joka kertoo heti, mistä on kysymys: Peimarin alueen yhteistyöstä. Joukkueen pelaajisto on lähes sama kuin viime kaudella, uutta on siis lähinnä nimi ja uudet hienot peliasut, joita voi ihastella alla olevista kuvista. Peliasun vihreä raita edustaa Paimion Hakan värejä ja keltainen tietysti AC Sauvon. Lisää kuvia turnauksesta joukkueen oman sivun kuvagalleriassa.

Uudelleen nimetyn joukkueen ensimmäinen turnaus käytiin 16.–18. huhtikuuta Littoisten ja Piikkiön tekonurmilla. Kolmipäiväinen Kultanummi-turnaus sujui joukkueelta nousujohteisesti. Ensimmäinen peli isäntäjoukkue KaaPoa vastaan oli heikkoa peliä molemmilta joukkueilta, mutta kaarinalaiset olivat asteen verran parempia. Toisessa pelissä, aamukahdeksalta, vastustaja oli turnauksessa lopulta toiseksi sijoittunut ÅIFK:n erittäin hyvä liigajoukkue. Loppulukemat 1-7 olivat silti turhan rumat. Tästä ryhdistäydyttiin ja seuraavassa pelissä TPS Black kaatui 0-3. Paikkoja olisi ollut tehdä muutama maali enemmänkin. Naantalin VG:n kanssa pelattiin tasainen ottelu, mutta parempi maalintekotaito toi toisen peräkkäisen voiton. Oma maalikin säilyi toisessa pelissä putkeen puhtaana, mikä oli hyvä suoritus. Viimeinen peli Raision RaiFua vastaan oli äärimmäisen tasainen lopulle asti, kun RaiFu pääsi tekemään ratkaisevan maalin. Lopulta tuloksena oli 8. sija 14 joukkueen joukosta. Turnauksen tärkeintä antia oli ehdottomasti pelirutiinin saaminen talven jäljiltä ja yhteispelin kehittyminen. Otteet paranivat loppua kohti koko ajan, ja tästä on hyvä jatkaa.

Ottelut ja tulokset:
Peimari United – KaaPo Eagles: 0–2.
Peimari United – ÅIFK: 1–7.
TPS Black – Peimari United: 0–3.
VG-62 – Peimari United: 0–2.
Peimari United – RaiFu: 0–1.

Turnauksen tehopisteet: Samuli Vihervirta 3+0, Risto Keskiaho 2+0, Patrik Dahl 1+3, Santeri Laine 0+1, Atte Paloniemi 0+1 ja Jesse Salmiosalo 0+1.

Fair Play – palkinto: Juho Heikonen  Etusivu >> Uutinen